در این مطلب قصد داریم علت لرزش یا تکان خوردن زیاد ماشین لباسشویی وستینگهاوس را بیان کنیم و با ارائه راهحلهای کاربردی آن به شما کمک کرده باشیم.
ممکن است شما هم تکان خوردن و لرزش ماشین لباسشویی را تجربه کرده باشید. این مشکل به خصوص در مراحل آخر شستشو و در زمان خشک کردن لباسها بیشتر مشاهده شده است.
لرزش زیاد ماشین لباسشویی و سروصدای زیاد آن احتمالاً به دلیل عدم استفاده درست و یا نقص فنی دستگاه میباشد. البته با وجود تفاوت برند در ماشینهای لباسشویی، علت اصلی لرزش دستگاه ها میتواند مشابه میباشد.
اولین و متداول ترین علت تکان خوردن و لرزش زیاد ماشین لباسشویی، تراز نبودن آن است. شما میتوانید با استفاده از ابزار تراز مهندسی، ماشین لباسشوییتان را تراز کنید. برای این کار تراز مهندسی را بر روی ماشین لباسشویی قرار دهید و سپس پایهها را تغییر و تنظیم کنید تا لباسشویی تراز شود.
اگر این ابزار در دسترس نیست میتوانید ماشین لباسشویی را بر روی یک تکه تخته سه لا قرار بدهید تا تراز شود.
قرار دادن یک یا دو تخته چوب در زیر ماشین لباسشویی موجب ایجاد یک سطح با ثبات برای لباسشویی میشود و لرزش آن را کاهش میدهد.
همچنین میتوانید یک کفپوش در زیر ماشین لباسشویی قرار دهید تا دستگاه به صورت مستقیم بر روی زمین قرار گیرد.
در زمان پر کردن ماشین لباسشویی، حتماً به ظرفیت و وزن متوسط آن توجه کنید.
پر کردن بیشازحد ماشین لباسشویی میتواند چرخه شستشو را در دستگاه دچار مشکل کند و باعث لرزش ماشین شود. مقاله نکاتی برای نگهداری ماشین لباسشویی وستینگهاوس، به بررسی دقیق تر این موضوع پرداخته است.
همیشه مقدار کمتری از ظرفیت تعیین شده ماشین لباسشویی در آن لباس قرار دهید تا شستشو بهتر و راحتتر صورت گیرد.
شستشو لباسهایی که بیش از حجم دستگاه است، بهمرور کمک فنرهای ماشین لباسشویی را از بین خواهد برد.
البته همان گونه که نباید بیش از ظرفیت تعیین شده ماشین لباسشویی در آن لباس بریزید، کمتر از محدوده ظرفیت دستگاه نیز لباسشویی را روشن نکنید. ( برای شستن یک شلوار و یک جفت جوراب نباید ماشین لباسشویی را روشن کرد)
خیلی از اوقات لرزش لباسشویی به خاطر وجود بار نامتعادل درون آن است. مثلا اگر شما یک حوله بزرگ یا پتو را به تنهایی داخل دستگاه بیاندازید وقتی که خیس می شود وزن زیادی گرفته و به یک طرف دیگ ماشین لباسشویی می چسبد. همین امر باعث میشود بهم خوردن تعادل و لرزش و یا به اصطلاح راه رفتن ماشین لباسشویی می شود.
حوله بزرگ، پتو، کفش کتانی، کیف و … به تنهایی نباید داخل لباسشویی قرار بگیرند و باید چیزهای کوچکی مانند چند حوله کوچک یا چند لباس به آن اضافه کنیم تا تعادل در لباسشویی هنگام چرخش دیگ فراهم شود.
استفاده از 2-3 عدد توپ هفت سنگ ( توپ دایره ای شکل زرد رنگ) می تواند به برقراری تعادل در ماشین لباسشویی کمک کند.
اکثر پایههای ماشین لباسشویی به گونهای طراحی شدهاند که با توجه به ارتفاع سطح زمین تنظیم میشوند.
شما میتوانید از طریق مکانیزم تراز بندی پایهها پس از تنظیم مناسب آنها، قفل آن را فعال کنید تا مانع حرکت پایهها شوید.
علاوه بر لباسشویی وستینگهاوس همه ی ماشین لباسشوییهای اتوماتیک برای کاهش لرزش در هنگام شستشو، دارای کمک فنر هستند.
معمولاً بعد از گذشت مدت زمان طولانی این کمک فنرها ضعیف شده و آسیب میبینند. به همین دلیل هر چند وقت یکبار باید این قطعه دستگاه را تعویض کنید.
همچنین توجه داشته باشید که کمک فنر در قسمت عقب دستگاه قرار دارد.
فنرهای دیگ ماشین لباسشویی برای ثابت نگه داشتن دیگ در لباسشویی استفاده میشود. این قطعه از ماشین لباسشویی نیز معمولاً بعد از مدت زمانی آسیب میبیند و باعث تکان خوردن و لرزش زیاد لباسشویی میشود.
خراب شدن کمکهای زیر دیگ در ماشین لباسشویی بسیار رایج است. به همین دلیل بهتر است که ماشین لباسشویی توسط تکنیسینهای نمایندگی مجاز تعمیرات لباسشویی وستینگهاوس متخصص بررسی شود تا در صورت معیوب بودن هر یک از قطعات، تعمیر و یا تعویض آن به موقع صورت گیرد.
عدم تخلیه آب در لباسشویی یکی از علتهای لرزش زیاد ماشین لباسشویی است. آب موجود در دستگاه موجب وارد شدن وزن زیاد به لباسشویی میشود. در واقع آب شستشو باید از طریق شلنگ تخلیه از دستگاه خارج شود تا لباسشویی عمل شستشو را ادامه دهد.
هشتمین علت لرزش و تکان خوردن لباسشویی وستینگهاوس، آسیب تسمه ی کاهش حرکت دیگ است. این تسمه ها برای کاهش حرکت دیگ طراحی شده اند، که در چهار گوشه لباسشویی قرار دارند. خرابی وشل شدن تسمه باعث لرزش لباسشویی می شود، که همراه با سر و صدای زیادی است. با تعویض تسمه کاهش حرکت دیگ لباسشویی، می توانید این مشکل را حل کنید.
ماشین لباسشوییهای قدیمی دارای یک قطعه مجزا برای تایمر بوده و لباسشوییهای جدید دارای برد الکترونیک میباشند.
در صورت آسیبدیدگی هر یک از این 2 قطعه، وضعیت تعادل دستگاه به هم میخورد و ماشین لباسشویی تکان میخورد. در این حالت نیاز به تعمیر برد لباسشویی وستینگهاوس پیدا می کنید.
نهمین علت لرزش لباسشویی، خرابی بلبرینگ دیگ لباسشویی وستینگهاوس است. بلبرینگ از قطعات اصلی دیگ لباسشویی به حساب می آید، که خرابی آن باعث ایجاد لرزش و تکان خوردن لباسشویی می شود.
با تعویض این قطعه مشکل لرزش لباسشویی حل می شود. توجه کنید به هر علتی که قطعات دیگ دچار آسیب و خرابی شوند، لباسشویی دچار لرزش و تکان خوردن خواهد شد.
آخرین علتی که موجب تکان خوردن لباسشویی شما می شود، خرابی وزنه های بالانس است. این وزنه ها برای ایجاد بالانس، در قسمت بیرونی دیگ قرار داده شده اند. اگر بالانس این وزنه ها بهم خورده و جدا شود، باعث تکان خوردن لباسشویی شما خواهند شد.
امیدواریم توانسته باشیم در این مقاله به طور مفیدی تمام علت هایی که موجب لرزش یا تکان خوردن لباسشویی تان می شود را بیان کرده باشیم و راه حل های رفع آن را برای شما شرح داده باشیم که با بهره گیری از آن می توانید مشکل دستگاه خود را در منزل حل کنید.